Enkele klanten van AXS uitgelicht:

Lloyd’s Register Nederland B.V.
Bart Nollen – Corporate Recruiter

Bij Lloyd’s Register EMEA hebben we een ambitieuze groeidoelstelling. Daarbij zijn wij vastberaden om ook voor onze support posities, de beste professionals te rekruteren. AXS Office is daarbij een waardevolle partner gebleken. Snelheid, kwaliteit en professionaliteit zijn steeds constante kernbegrippen gebleken.

——-

KCI
Louis Nagelmaker – Manager HR

AXS is een organisatie die KCI en haar wens verstaat en haar vraag naar capaciteit 1 op 1 invult. Zij laten kwaliteit en flexibiliteit zien in haar medewerkers en wij beschouwen haar als een partner waarop je kan vertrouwen.

Onze groei en dienstverlening intern en extern zijn mede dankzij AXS tot een hoger niveau gebracht.

—-

HDI-Gerling Verzekeringen N.V.
Liesbeth Nieuwenhuizen – Personeelsfunctionaris HRM

AXS is al jarenlang een zeer prettige en professionele samenwerkingspartner op het gebied van Werving & Selectie. De adviseurs van AXS kennen het bedrijf en begrijpen precies wat we zoeken. Ze onderscheiden zich door hun betrokkenheid en kwaliteit.

—-

Unit 4 Financiële Intermediairs B.V.
Irene Ouwehand – HRM consultant

In 2006 ben ik zelf als kandidaat in contact gekomen met AXS.
Zij hebben mij toen bemiddeld naar de functie van HR Adviseur bij Lloyd’s Register.
Sindsdien maak ik namens de werkgever gebruik van de dienstverlening van AXS.
Zowel in de periode dat ik werkzaam was bij Lloyd’s Register als bij mijn huidige werkgever UNIT4 Financiële Intermediairs, ben ik positief over de persoonlijke benadering, betrokkenheid en snelheid van AXS!

—-

Anixter
Raymond van der Zeeuw, Country Manager

Wij werken sinds 2000 tot volle tevredenheid samen met AXS.

In al die jaren hebben wij een goede verstandhouding opgebouwd en weet AXS wat wij zoeken en zijn zij in staat geweest om de juiste match te maken voor zowel tijdelijke als vaste krachten.

Wij zien AXS als een betrouwbare partner, met een persoonlijke benadering die ons goed bevalt.

—-

EVO
Sandra van den Berg – HR Adviseur

AXS is al jarenlang een prettige partij om mee samen te werken. Aandacht voor zowel kandidaat als werkgever staan bij AXS centraal bij het zoeken naar een goede match. Zij zijn goed op de hoogte van de specifieke cultuur van onze organisatie en houden daar rekening mee. Daarnaast is er veel aandacht voor een uitgebreide voorbereiding voor de kandidaat. Kortom, een prettige samenwerkingspartner die gaat voor kwaliteit!